Special Offer

Author

Find Your Perfect Gift at Romantika

Assalamualaikum

Ada sapa-sapa yang pening nk kasik hadiah utk org kawin,birthday or apa-apa la. Naa jom ushar gmbr kat bawah ni. Aku rasa tmpt ni memang terbaik la kalau nk cri gift utk kasik kat org. Nk cri barang utk hantaran pun boleh. Murah dan berbaloi. Yang penting cantik.

Kotak hadiah memang murah... Tak payah pening-pening. Beli hadiah kat situ, bleh beli kotak kt situ. Nak balut hadiah pun boleh..Senang kan? Tapi kalau kotak cantik mcm kt bawah ni  wat pe nk balut kn? Maksud aku kotak lain la..


Ni antara yg da siap pun dihias. So, pilih, amik and bayar je. Lepas tu serah je kt sapa korang nak bagi. Sesuai utk student yg nk cari hadiah utk cikgu-cikgu. Leh dtg sini.


Paling aku suke tgk is jam. Macam-macam jenis ada. Sampai pening nk pilih yg mane satu. Sudahnye? Tak beli. Wahaha.. Tunggu aku masuk rumah sendiri nnti la.


See... Cantik kan?


RM 25 and tersangatlah cantik.. Tapi kalau pakai jam mahal but tak reti hargai masa tak guna jugak kan? Aku memang pantang org pakai jam mahal tapi tak reti hargai masa. Tgk aku pakai jam seploh hinggit je and alwiz pegang pada "Punctuality is my Priority".


Beromen ngan wangian pun best jugak kan? Feeling-feeling romantik gitu. Aku suke vanilla.


Striking and sgt menarik perhatian.


Seswai gantung kt pagar garden. Aku tak de garden so tak yah nk mimpi la nk beli benda alah ni..


Boxes makes me crazy tapi kalau beli nk isi apa? Tunggu la next month aku grab..


Yg ni cantik kalau gantung kat diding. Sapa suka deco mesti gatai tangan nk keluar duit beli kan?


Yang ni pun cantik...


So nice and.... Tetiba rasa menyesal tak amik kelas glass painting utk ko-k. Tapi aku belajar byk dlm kelas portfolio writing.. Nak masuk kelas glass panting jauh sgt kt Damansara plus aku sorang-sorang. Jawabnye mmg tak pergi ler..


Bagi aku kan tak kisah la mahal ke murah ke tpi berkualiti. Tapi ramai org fikir yg mahal itu berkualiti and yg murah itu mcm hampeh.. Kadang-kadang kite kena cermin diri, ukur baju di badan sendiri. Ukur tebal poket sendiri. Peace.. No hard feeling yoowww.


P/S: Mencari jalan pulang....

6 Komentar untuk "Find Your Perfect Gift at Romantika"

wah...macam2 kan..!

seronoknya...tapi jauh sgt dgn nur..

waa...nmpak klasik n unik...=)

romantika mana ni. akak biasa pegi kat alam sentral

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top