Special Offer

Author

Big Apple Donuts and Coffee Co

Assalamualaikum

Da kenyang berbuka puasa? Alhamdulillah.... Berbuka makan apa semua ari ni? Berapa round hari ni makan? Mesti ramai yg berbuka puasa kt luar kan, sebab ari ni cuti. Apapun syukur dengan apa yg kite ada =)

Aku baru perasan bulan ni tak de buku nk beli sebab duit da kena budget utk raya. Al-maklumlah gaji je pun cukup makan bayar itu ini. Tgh menunggu keputusan kot2 bos nak bagi duit raya kan. Maklumlah bos chinese pas tu Aussie plak. Harap2 bagi le kan. Bleh bernafas sikit.


Mlm ni bersupper dengan Big Apple Donuts and Kopiko (Coffee Co) Heee.. Semalam supper dengan [Kuih Tepung Pelita] lagi.. Thanks Lurviey cuz bagi bekalan supper utk mlm ni.  Btw hari ni aku berbuka dengan Sup Sayur and Telur Rebus je. Tak masak lauk sebab tak de lauk. Nak beli lauk smlm, lauk plak tak fresh. Esok tak masak sebab esok keluar berbuka ngan Lurviey. Aku hanya masak hari Sabtu je. So kena fikir masak utk sabtu depan je la.Ok Bai.. Nite2


P/S: Layan Enchanted dulu...


9 Komentar untuk "Big Apple Donuts and Coffee Co"

sedap nyaaaaaa! wahhh, untung la jumpa lurvieyyyyyy~~

wahh..supper dpt big apple?? x sahur dah lar esok..kenyang~
hehe..

suka sangat kuih pelita tu ye. better masak la kan dari beli lauk kat luar tu. lagi puas hati. :)

wah! lis pencinta donut :O

nyum nyum!

lama tak mkn big apple..dya selalu mkn xberulang.hihi..mkn time buka je.

perghh..mgiurkanlah donut tuu..!

big apple ni manis sgt bg akak.. tlekat kt tekak mkn.. hihi

big apple ni manis sgt bg akak.. tlekat kt tekak mkn.. hihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top