Special Offer

Author

Ikan Siakap Bakar

Assalamualaikum

Sapa tak tahu hari ni nak berbuka makan apa? Jom pekena Ikan Siakap Bakar, cicah air asam. Yum Yum... Semalam Lurviey bawak Ikan Siakap Bakar yang dibakar sendiri. Puyooo.. Terbaik la ney..


Bayangkan ikan Siakap sekor nak kena abiskan sebab if simpan dlm fridge da tak sedap. Mata plak tgh ngantuk pukul 11 malam. Pulun jugak sambil layan citer kung fu and finally abis segala isi siakap diratah hingga menjilat jari. Alhamdulillah... Rezeki 9 Ramadhan.. Apa plak Lurviey bawak eh ari ni esok.? Just now he call me ckp tak leh jmpe ari ni.. So petang ni nasi bungkus la jawabnye. Semalam dpt [Tepung Pelita] lagi. Wahaha.. Abis ngap terus dlm kereta. Alhamdulillah.. Syukur dengan nikmat makanan, syukur sebab dpt makan, dapat merasa dgn lidah.

Terima kasih yang singgah komen di entri [Sikap Peduli Apa Aku] . Niat aku bukan utk memalukan sesiapa *tak nampak muka pun so no hal la* tapi tengoklah kalau ada ramai org mcm ni and no cleaner abis la tempat tu. Cube tgk plak sapa yg jadi cleaner tu? Bukan org kite.. Lepas tu kite plak nk balacikan org. Wah banyak cekadak kau. Ok Bai..

P/S: Target balik keje... Beli nasi bungkus!!!

13 Komentar untuk "Ikan Siakap Bakar"

aduhai mmg terliuq ni.. pedih perut rasa!

nasi bungkus lauk apakah agknya.. :)

psst..ikna siakap tu..mengodaa..!

nyum nyum.. sabar jelah tgk ikan tu. huhu..

fiza xmakan siakap .. tp kalau kembung bakar .. waaa.. melelah !

ikan bakar mmg tak sedap kalo mkn time dah sejuk..

wahh..buat sdiri lg sedap r..

td buka posa mkn nasi dgn ayam bakar..sedappp~ wink-wink..=)

sedap nya ya allah! hari2 nani makan besar yaaa? :)

mak aii..sedapnya ikan bakar..lama tak mkn..

sedap..ayu baru makan ikan siakap balik cuti aritu..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top