Special Offer

Author

Buku: WANITA Berhias Diri dan Menjaga Diri

Assalamualaikum


Salam 21 Ramadhan... Hari ni confirm KL jamn teruk. So buatlah keputusan yang bijak bile nk keluar tu. Nak-nak kalau korang bukanlah seorang yang mempunyai kesabaran yang tinggi untuk berhadapan dengan sikap pemandu yang macam-macam.

Akhirnya dapat jugak satu buku walaupun lewat bulan ni. Buku Wanita Berhias & Menjaga Diri. Asyik buku true crime  je. Setiap bulan harus ada satu buku tapi bulan ni mcm sengkek  sikit sebab bayar itu ini then da abis. Bajet utk buku terpaksa postpone ke bulan depan. Alhamdulillah semalam dapat jugak. Happy tak leh nak ckp. Thanks Lurviey sebab belanja buku. Actually semalam ada 3 choice. Buku tentang wanita, dajal dan jiwa. Then tak tahu nk beli yang mana satu, tanye Lurviey and he said amik yang wanita la. Hehe.. 



Tgk buku ni rasa rendah diri plak sebab banyak lagi yang nk kena fix tentang diri aku ni. So minggu ni boleh spent time dengan buku ni. And aku akan share if ada benda yang aku rasa aku perlu share. Ok tak? 


P/S: Hari ni dan esok bersendirian berbuka puasa.. =) Mood sedih dan gembira da sampai.. 



11 Komentar untuk "Buku: WANITA Berhias Diri dan Menjaga Diri"

nampak je cover camtu tapi isi ... memang xrugi

Rajin awak membaca :) baguss .. nanti share la apa yang menarik dalam ni ek :)

Rajinnya baca buku ye :)

nanti leh share kat blog isi cerita buku ni :)

dya lama tak beli buku..selalu dya beli buku jenis motivasi..hihi

yela kan, hari ni mesti jamn!! hukhuk... nmpk menarik buku tu.. boleh la pinjam nnti dah habis baca kan?.. hihi.. :)

smalm pown dh start jammed giler bila org gomen g shoping gara2 bonus tu

mcm menarik ja..jgn lpa kongsi nanti naniey..hehe..meh bka dgn ayu..ayu pn sorang jgk..hihi

tajuknya macam menarik. ;)

nani tinggal sorang je ke? takde housemate?

nur lama dah tak beli buku..huhuh.
buku nanie beli tu, mmg nmpk menarik, nanti jgn lupa share.. :)

naniey ni mmg betoi2 rajin membaca kan.. bagus nih! :-)

Sis dah lama tak beli buku atau majalah...kalau beli tak sempat baca hihihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top