Special Offer

Author

Kek Coklat Kukus for Lurviey

Assalamualaikum

Happy Tuesday everyone.. Damn so tired yesterday..
Before balik KL aritu aku dengan gigihnye menyiapkan Kek Coklat Kukus for Lurviey. Wajib buat bile balik kampung. Biasa buat kek coklat bakar. But kali ni buat kek coklat kukus. Me love it too.. *masukbakulangkatsendiri*Yg tak puas hati tang topping je sbb aku tak guna choc yg aku guna selalu. Yg penting semua masuk perut Lurviey.  

re-upload


Yg ni baru siap masak. Topping belum letak lagi.. Kasik sejuk dulu. Rancangan nk buat itu ini semua tergendala sbb raya kali ni banyak jln2 plus main ngan Topoq. Damn miss Topoq so much.. Rindu nk bercakaran dengan Topoq.. Kalau aku duk kt rumah sendiri confirm aku da bawak.. 


P/S: "Pet" boleh buat kite hilang stress.. Setuju tak??

Tag : emovere
14 Komentar untuk "Kek Coklat Kukus for Lurviey"

sedapnya tgk..natar kat ayu sikit.hehe

nak resepi boleh???? tahan berapa lame ek? kalau jadik, nak try pos kat si dia di seberang laut china selatan..hehe..

Ya Allah sedapnyaaaaa! naniey nak juga boleh tak..dah terliur dah ni tau..hehe

sedapnyerrr..!
yup..setuju dgn kenyataan nanie mgnai pets tu.. :)

fav ni...sdapnya lau dpt huuuu

nak sikit!..hihi..saya memang tak pandai buat kek ni..

dah habis ke nani? baru nk mintak sikit. hihi..

wahhh buatkan utk boypren yer... sweetnye.. :)

huhu sedapnyer...pos mai kt akak sikit yer :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top