Special Offer

Author

Me and Opoq

Assalamualaikum...

Happy saturday everyone.. Ada yg pergi World Cyber Games ke arini? Kaki games mesti pergi kan? Me? Bukan kaki games.. Sabtu yg mengasyikkan.. Sejuk dan dingin even da pukul 10 lebih. Last week aku atas bas on the way back to KL. Time flies.

I miss Opoq.. Nak main2 ngan Opoq. If aku kat rumah sendiri aku da bawak da.. Tp kat hostel mana boleh.. Byk "tanda tangan" Opoq kt tgn aku tp da mkin hilang. Haha..

Hey... Aku da dpt rumet baru.. Pendiam and tak byk ckp.. Like me!!! Zana namenye :) Yg penting rasa comfy.

Tak sbr rasanye nk balik raya haji. Aku cuti lagi. One week!! Heaven kan kalau dpt cuti mcm aku.. Cuti raya puasa da la dua minggu. Haha..

Anyway.. Have a great weekend peeps.. Ptg ni nak keluar ngn Lurviey. Hope tak de apa2 yg buat he cancel our date. :)

9 Komentar untuk "Me and Opoq"

opoq..opoq.... :)
comel dia tidur..hihihih...
tgk nanie pegang tu, mcm kena paksa je dia..hihihih

Nur: mmg terpaksa pun n buat muke kesian cuz semua org pergi pahang and die kena tinggal.. Hehe

hye opoq..
nama lain dr yg lain..=)

husna dpt rasa jugak sem nie bnyak gila cuti..taw2 je dah nak masuk sem baru..:D

alolohhh. kecomelan nya mereka2 berdua tu berkasih sayang yee. :)

lawa nama kucing tu..hehehe.. hepy weekend naniey n selamat hari rayaa..

uniknye nme kucing tuu. opoq. hihi

hye naniey..ciksu singgah petang sini n click2 ..=)

alolo..manjanya dia ngn opoq..ciksu x berapa suka ngn kcing..

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/oreo-cake.html

unik nama opoq.. hihi.. comelnye opoq tdo!

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top