Special Offer

Author

Chop N Steak Kg Baru

Assalamualaikum

Pagi Khamis yang kelam kabut. Terlewat plak hari ini.. Itulah padahnye bile da lama tak workout then semalam balun betul2 and badan rasa ringan and memang syiok la tido. Hari ini sambung lagi sbb nk kasik badan rasa 'sakit nikmat'. 

Ahad lepas, after beli [Kettle Double Wheel] mlm tu singgah makan kat Chop N Steak Kg Baru. Aku suke makan kat sini sebab service die mantop, harga die berpatutan dan sedap. 
Aku order Fish and Chips je. Harga sangatlah murah. RM6.90. Yg tak best skang dorang serve limau nipis. Dulu letak lemon. :( 
Lurviey order Morocco Rice. Sedap tapi aku not in da mood nak makan nasi. Main mood2 plak. 
Di sebabkan aku berazam utk tidak minum air berkarbonat makan aku order Mango Juice. Sgt la heaven rasanye. Tekak sejuk je dibasahi dengan mango. Nak lagi next time... And Lurviey order Pepsi. Total tak sampai pun RM25.

Da kenyang makan balik la. Otw, Lurviey ckp kepala sakit. And he bukan jenis yang mudah sakit kepala unless ada something dlm makanan. Makanan tadi mesti ada Aji-No-Moto. Ok next time no more lagi. Lepas ni aku nak try makan tempat yang AJ pergi makan.

Pagi ni baru bukak and terbaca entri2 yang di up oleh rakan2 blog mengenai pemergian Ayahanda Kak Wan Nurul Hezrina. Al-Fatihah.


P/S: Maaf lambat berkunjung. Sedikit busy. Aku terjah nanti ye.. 
P/S/S: Button read more ada probs. Will fixed ASAP

12 Komentar untuk "Chop N Steak Kg Baru"

nak mgurangkan kos agaknye, tu tukar limau nipis je tu....Al-Fatihah utk arwah

AL-FATIHAH..

WAH NANI BUAT AKAK LAPAR LAH..DONE NUFFNANG

Sedap tgk..tapi bab sakit kepala tu memang x best kan..aji banyak kot..akak pernah g makan dekat area puncak jalil…gerai tepi jalan je..memang sedap ..sekali balik umah, husband cakap kepala sakit berdenyut..akak pula muntah semua…aji banyak agaknya

Ayah ibu pernah pergi dekat situ tapi ayah cakap x sedap, ayah chef maybe ayah tahu laa koot. Tapi tak tahu laa sekarang nie kann, :)

alahaiiii sedapnya tgk...

a'aa biasa kalau mkn dkt luar, byk ltk pak aji kan

kalau masak letak MSG konfemla sedap. tp bahaya pulak.

Al-Fatihah..

sedapnyerrr..! Lapo la nanie...
nur tak lunch hari ni..huhuhuhu...

adehh...

Al-fatihah....

huhu..kina pom x suka makanan ber aji naik moto..huhu:)


takziah untuk akak nurul:)

nyum..nyum..sedapnyaa..

Al-fatihah buat arwah..

jadi lapar balik, sekarang. -..-

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top