Special Offer

Author

Diet Ikut Jenis Darah

Assalamualaikum

Quick entry.. Tersangatlah busy. Kornea aku duk beromen ngan nombor dari pagi lagi. Pada yang aku tak sempat nanti aku terjah ok. Promise.

Ada sapa2 tak tahu pasal diet ikut jenis darah? Tapi ramai yang tahu kan?Baca kat bawah ni. Kalau nak lagi lengkap kena la rajin buat research. If tak rajin, tunggu aku rajin ok. Diet Yo-Yo ari tu pun masih tertangguh. Nampak tak aku memang busy? BUSY? 


P/S: Tak sbr nk balik jumpa Lurviey.. ;)

22 Komentar untuk "Diet Ikut Jenis Darah"

yes type O.hehe..wah seronot nya dia..hihi

pernah dengar..tapi nur sendiri tak tahu nur darah jenis ape...

psstt..mesti ade kek besarr.. :)

CiM darah B and i hate corn. Good for me to help loss wt.

baru tau. cikna darah O, mmg meat eaters kecuali ikan. :)

knp darah O ada limited? yg lain2 takde pun.

dya type o..patutlah dya alergik beans..haha

:) happy to hear that.. Kenapa xsuke corn??

Hehe. Bgus jgk ble thu jenis drh n diet kan :)

Dya pun O..

pernah jgk dgr pasal diet ikut darah ni tapi belum [ernah cuba :( salam kenal,jmputla follow kmbali :)

Akak baru tau la...hmmm camtu yek...

ala..saya ni dah la selalu lupa saya darah A atau B...huhu

erk.. mcm tu eh.. deno pula dietition
suruh byk makan... tp kan, mkn byk pun tak naik berat bdn.. hairan bin ajaib betul la...

cantiklah..lepas nih nak banyakkan mkn bayam dgn broccoli lah..seafood pon boleh jugak nih..hehe..

agak husna darah jenis apa?? ^^

Kornea beromen dgn nombor..apakah??? hahaha...hurm..bab jenis darah ni kan deqla sendri x sure jenis darah apa...huhuhu...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top