Special Offer

Author

Manjakan Muka Dengan Ceutical Ice Spring Mask

Assalamualaikum..

Mlm da menjelma. Esok da masuk office. Harapnye esok hari yang productive. Yeahhh.. Productive!! Even aku tak suke tapi kena ikhlas lakukan kerja..

Malam ni ramai yg duk ckp pasal bola and aku lak tak dpt tgk bola. Jadi tgk movie di Youtube sudaa.. Mlm ketiga duk nengok horror movie sambil bermesej ngan adik aku ckp pasal textiles and opoq. Yup.. Rindu nk peluk cium Opoq.

Ckp pasal mask ni before this aku pakai yg strawberry tapi malam ni pakai yg pomegrante. Lepas pakai boleh la tido .Kulit pun nak di manja jugak even tak flawless. Waduhhh.. Saje nk sedapkan hati..

Ok la.. Selamat malam semua.. Cuci kaki, baca doa sebelum tido. =) Peaceeee

12 Komentar untuk "Manjakan Muka Dengan Ceutical Ice Spring Mask"

cik siti pun baru teringat nak manjakan kulit mlm ni...^^

wah bestnya...mesti terasa bahagia kulit itu..hehe

mesti kulit rasa fresh je. kalau cikna mesti hilang ngantuk. huhu..

huhu :) baru brniat xnak cuci muka sblum tido mlm neyh . xboleh jdi neyh , nak kena cuci jugak lah :) hehehe ~

Harap2 esok x kena sindrom monday blues..hi hi..
Mesti sejuk ja kan kulit muka tu..

MV pakai pure marine collagen jer kat muka..best..hehe

nur last bermanja2kan muka rabu lepas kot...

Best ke pakai mask ni nani??

huhu..syoknyaa..mesti rasa sejuk je kan..=)

muka husna kalau nak di belai tempek bedak sejuk je..=P

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top