Special Offer

Author

Review: Ceutical Scar Serum

Assalamualaikum

Hello... I'm back with another review. Ceutical Scar Serum. Bulan 8 lagi aku beli tapi ari ni baru nak review. Apa yang special dengan Scar Serum nih?


Ceutical Scar Serum berfungsi untuk merawat merawat parut jerawat, chicken pox dengan penggunaan secara berterusan sehingga parut pudar. Dlm satu kotak ni ada 10 botol and cukup untuk kegunaan selama sebulan. 1 botol boleh digunakan untuk 3 hari. Selepas 3 hari serum tersebut tidak boleh digunakan lagi. 


My Review:
Serum ni mudah meresap masuk ke dalam kulit, dan selama penggunaan 9 botol scar serum ni pudarlah sikit parut kat pipi aku. Tapi aku jenis yang kurang sabar lalu aku stop. 

Recommend : For those yang mempunyai tahap kesabaran yang tinggi untuk menghilangkan parut. It takes 1-3 month utk hilangkan parut. Depend pada tahap kehitaman parut. 

Harga: RM60-RM80 (da lupe la)

IKLAN: DPTKAN COLLAGEN EYE MASK YANG MURAH... BAGUS UTK MERAWAT MATA YANG SEMBAB, LINGKARAN HITAM, KEDUTAN DI KELILING MATA. PM SAYA DI 0179656087 ATAU PM DIRECT DI FB https://www.facebook.com/StylezStoreHouse 

P/S: Ada apa2 suggestion utk rawat scar? 

24 Komentar untuk "Review: Ceutical Scar Serum"

guna kayu manis..huhu.. xpun inai.inai tu letak kat muka dalam 3 minit..

Nak hilang parut memang memerlukn kesabaran.. Apa2 produk pun.. Nak cepar, mungkin guna laser removal kot.. :)

mmg kena sabar guna bio oil lah cuba !

husna taw nak hilangkan parut dgn kulit pisang bahagian dlm tu je..=D

mcm mna guna tuh?? =S

cikna ada suggestion. nnti cikna wat review jgk k. hihi..

oh, tak tau psl produk ni..

yui pon tak tau cara nak hilangkan..hihi.

tak pernah dengar pun produk ni.

Y asokong. tahap kesabaran mesti tinggi ok.

woo..mcm best..
nur byk paruttt..huhuh

Penah guna kayu manis. Hehe. Gigih menepek :) daun inai tu adik nani pernah rebus cuci muka utk jerawat

Nani pnh cube tpi tak ngam. Oily. Then stop

Kena beli pisang tiap2 minggu la. Apply je kt muke lpas da cuci muke. Then tdo. Eh lpe la nk gtau mcm mne pakai

Nani pun. Bru nk heal then ada lak yg bru. Ble mau abis nih?? Grrr

sy pon mseh mcari something y leh ilangkan scar..muka pon bparut..hubuu

Deqla ade 1 parut kat peha...parut esiden dulu...huhu..kalo parut jerawat pulak deqla kurang sikit kot sbb deqla x suke picit..

Akk pun cuma tau pasal guna kulit pisang dan cinnamon ja..

macam best je..tapi, macam mahal....huhu

sblm ni akak prnah guna produk utk ilangkan parut jerawat tp apa ntah nama dia... adehhhh... dan2 lupa pulak... tapi ada iklan dkt tv.. cumanya iklan tu sgt2 lah jarang tayang... adehhhhh... nanti kalau akak ingat, akak gtau nani

owh boleh guna utk hilang parut erk produk ni..baru tau hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top