Special Offer

Author

Review: Lulur Mandi Bengkoang

Assalamualaikum....

Sabtuday!! Good morning world.. Ari ni tak tahu apa nk buat. Kalaulah aku da ada kad library UM, boleh la melepak di library. Tapi nk lepak pun tak syiok jugak sbb revision week da dkt and student mesti busy nak menyiapkan assignment.  Time flies..Kejap je masa, sem 1 pun da nak abis. 

Ari ni nak review Lulur Mandi Bengkoang. Boleh? Boleh ke tak ke nak review jugak. Kebetulan ari tu masuk kat JJ kat Alpha Angle, kononnya nak cari Granola tapi malangnya tak de. Kesimpulan awal aku, orang Wangsa Maju tak makan Granola atau Granola memang da abis? Rasanye kt rak tu penuh je tapi yag ada cornflakes,coco crunch and fitness je. Kecewa ngan Granola aku nampak Lulur Mandi Bengkoang, lalu ku rembat satu. Nak try best ke tak. 
Inilah die Sumber Ayu Lulur Mandi Bengkoang. Eh eh ada nama Ayu la kat sini. Terdapat 5 benefit dalam satu bekas ini. 
  • Mengangkat kotoran dan sel kulit mati
  • Membuat kulit tampak lebih cerah dan terawat
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Melindungi kulit dari radikal bebas
  • Memberikan relaksasi dan kesegaran

Amekkawwww.. Ada 5. Tapi yang paling dirasai ialah kotoran dan sel kulit mati tu dapat dikeluarkan and at the same time rasa mcm fresh sgt. Kulit pun dapat bernafas. Siannya kat die (kulit).
Cara guna?
Gosok lulur secara merata ke seluruh tubuh, nikmati sensasi 5 in 1 selama 15 minit. Bilas dengan air hingga bersih. Tidak perlu memakai sabun lagi.

Dalam erti lain, tonyoh la lulur ni kat badan sampai keluaq daki yang degil tu. Lepas tu mandi tanpa pakai shower gel. Fuhh.. Asyik... Harga Lulur Mandi ni tak sampai RM5. :P



P/S: Happy Weekend Peeps!! Gegirl yang ada twitter tu jom tweet2 kat twitter. Follow me @nanieylurviey

32 Komentar untuk "Review: Lulur Mandi Bengkoang"

Laaaa, ingat apa tadi..
Sebab pelik nama dia..
Tak pernah dengar, ehehee

wahhh..madi lulur kita sama...
tapi nur pilih susu..warna biru tu...
jimat o pakai ni..dan best... :)

yg penting ainya murah dan wangi...
nur selalu lulur hari minggu...memerap dalam blik air lama2..hihihi

yg warna pink dan biru dekat tempat nur cepat habis..laku..!

sini rm4.50...

salam nani...wah mandi lulur lagi..tapi betoi la kata nani..kita kena jaga juga kulit kita..kesian dia..:)

Best kan nur. Lembut lak lps mandi. :) :)

Hehe.. Harus kak intan ngee.. Asalkan ok ngn kulit and dpt rsa benefit die ok la =)

AJ dulu rajin pakai ni...
Tapi sekarang malas nak cari....
Hehehehhehe...
Memang lembut je...

Bestnya mandi lulur...
sem 1..amik kos ap? hee.

memang best..fiza suke pakai lulur mandi susu..murah dan berkesan juga ^__^

Dpt rasa kan die punye kelembutan.. Nk jmpe tu ssh jgk. Nani ni pun kebetulan dpn mata. Tu yg amik je

Nnti nk try jgk la yg susu :) tu la.. Murah n berkesan tu yg tip top tu.

Akak pun beli gak tp bukan bengkoang..best berlulur kat umah ni

lulur ni best gak..kulit pun nak cantik hehe

pernah pakai putri binari punya. skrg dah habis tak beli2 lg. hihi..

x pernah try..tp m.cik kat tempat husna keja part time dulu pernah jugak sruh guna..dya pon ckp syok bila sekali sekala guna lulur nih..licin habis!! hehe..

dulu2 msa study mmg pakai sumber ayu neh..skrg tak pakai yg ni dah...hehe

Aik, ingatkan apalah tadi. Tak pernah pulak mandi lulur bagai nih tapi teringin juga nak cuba. Nampak macam best je disamping dapat melembutakan kulit :)

dya xpernah mndi lulur..hihi.. murah tu xsmpai rm5

Suka gk blulur.lately da beranak pyh nk blulur lelama.anak crik.huhu.tp memg kulit rasa licinje bla blulur

Wah.. Siap ada org recommend lagi.. Try la husna. Murah sgt

Wahh sumber ayu...produk ayu ke ni?? hihi...glmer betol nama ayu ni kan...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top