Special Offer

Author

The Power of Today

Assalamualaikum



Selamat pagi Isnin semua.. Feeling bluess... No..No..No..No.... Cepat tendang jauh-jauh.. Aku pun rasa blues jugak tapi aku da tendang blues tu sampai planet pluto. Yg tinggal kini semangat yang penuh tenaga. Dapat rasa tak apa yang aku rasa ni. Bertenaga. Wake up!!!!! 



Rasanye mesti kalian pernah ckp 'ari ni baru Isnin, lambatnye Jumaat'. Tak kan la tak pernah ckp. Aku sendiri pun selalu je ckp. Tapi kalau ckp mcm tu pun still kalian harus melalui hari ini. Jadi tak kan nk wasting time hari ni dengan tidak melakukan apa-apa. Bukankah itu merugikan diri sendiri. Yup.. Diri sendiri yang rugi. Pesanan khas buat diri aku

Setiap orang ada impian masing-masing and aku juga tidak terkecuali. Aku masih mengejar impian aku walaupun kadang kala aku terasa aku jatuh dan tak boleh bangkit still aku bangkit dan gagahkan diri. Andai orang tahu apa yang aku rasa..... Tapi biarlah aku sorang je rasa and hanya Allah yang mengerti. Kini aku hanya mampu senyum dan aku jugak da penat merungut. Dan aku pasti... Allah sedang menguji aku dan mungkin ada yang terbaik utk aku di masa hadapan. =) Jangan pernah berhenti berharap even aku pernah berhenti berharap satu ketika dulu but as I know the real ME never give. Aku akan dapatkan apa yang aku nak sama ada cepat ataupun lambat. Semoga Allah mempermudahkan jalan aku dan juga kalian.. Aameen.

Jadi... Tunggu apa lagi.. Baca kat bawah nih..... Penat tau aku cari untuk kalian.. Nak kasik semangat nih.. 



P/S: Aku terjah lewat ye.. Yg pasti aku akan terjah.. :) Terima kasih datang baca entri ni. 



15 Komentar untuk "The Power of Today"

betul tue kena mulakan semua nya hari ni..Chayok2..

Betul tu nani..mulakan hari dengan penuh semangat walaupun hari ini akak kesejukan kemalasan tahap gaban tapi akak mai jugak opis..sebab nak keja dan nak capai target…I wanna be a novelist one day. Tapi errrr manuskrip haremmm x siap2 dah bertahun2..camno tuh..ekekekeke

betul tu nani. actually kalau tak buat pape lg lmbt masa berlalu. lagi best kalau byk kerja. rs sekejap je.

Yeah!! Semangat dah bertambah ^_^
Cubit2 utk Nani

isnin memang hari malas sangat, sebab dah cuti dua hari kan. tapi mulakan dgn bismillah, niat yang baik nak mencari rezeki :)

bmalasan kan kalo cuti pjg. tp keja ttp kena truskan mklumla keja gan org..singgah blog nanie. rasanya dah follow sini..hihii

12.18am baru nur terjah sini..
maaf lambattt...

kata2ni nur baca untuk beri semangat untuk esok.. :)

haha.biasalah tu..kalau kerja byk cpt je dh hari jumaat..

akak lg suka kerja banyak sebab cepat jer masa berjalan tgk2 dh sampai rumah boleh cium qalief dah hehe..eh tetiba plak kan

nyue pon terasa cam lambat je hari berlalu... :(

kalau nak hasil pada hari esok haruslar bermula usaha pada hari ini..=)

have a nice day kak nani..^^

suka dgn kata2 tu.. :-)

a'aa dulu ms kak ina keje, time tu blm kawen lagi la, selalu ckp lambatnya ari jumaat.. hihii

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top