Special Offer

Author

Transfer Contact From BB to iPhone 4

Assalamualaikum

Selasa sudaa.. Cepat kan.. Alhamdulillah masih boleh bernafas.. Syukur sgt2 masih di beri nikmat kesihatan yang baik, deria yang masih berfungsi. Alhamdulillah syukur.. Masih boleh keluar ke tempat kerja. Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah... Eh ari ni orang keje kat Selangor cuti kan.. Selamat bercuti ye.. Jalan lengang ari ni. Senang aku nk lintas jalan..
Sapa guna BB kat sini? Sapa guna iPhone 4 kat sini? Puyoo.. Rasanye skang ni kalau pergi mana-mana kelihatan kat tgn BB,iPhone, Samsung. Fuh... Sapa tahu mcm mne nk transfer contact from BB to iPhone 4? Ada yang tak tahu? Aku baru je tahu semalam. Tu pun terpaksa amik tahu. Bile da tahu memang wahhh.. Mcm ni rupenye. Nak tahu mcm mne? Tgk video kat bawah ni.. 


FYI, BB and iPhone 4 tu aku CEO punye. Wahaha.. Balik Malaysia secara mengejut. Pepagi call office ckp bru je sampai Malaysia. Adehh.. Luruh jantung jap.. Surprise visit.. Tapi just for two weeks je cuz die akan balik tempat die semula for Christmas. 

Mentang2 aku guna iPhone then he expect me tahu kot. Satu jam aku dok cuba cari jalan mcm mne nk transfer contact. Bile semalam godek2 BB die utk settlekan masalah contact tu, aku rasa aku tak akan beli BB kot. Tak reti den. Bile da terbiasa guna touch screen kat BB pun aku sentuh skrin. Adehh.. 

Byk cara nak transfer tapi aku rasa ni cara yang paling senang. Selama ni tak tahu pun fungsi Microsoft Exchange. Kesudahannya aku tak berjaya transfer contacxt sebab tempat simcard iPhone 4 tu kecik sedangkan simcard BB tu simcard DiGi. So mcm mne aku nk buat manual.. Jawabnye kena buat kat kedai phone la. =) 

P/S: Tahu something new setiap hari adalah bagus. Apa benda bru yg kalian tahu/belajar ari ni?

16 Komentar untuk "Transfer Contact From BB to iPhone 4"

dya baru tahu blh tansfer contact..haha.. kalau dya pun mesti xblh gne bb..dh biasa tounchscreen

wahh bgus..tp dq xpkai bb la pulakk..hihii

hari tu jenuh salin contact dari nokia ke s3 huhu

Salam nani..selamat pagi dear..errr akak guna hp cap ayam..boleh gitu? Tp sungguh..akak x pakai hp canggih ..tapi siyus tingin nih..hehe

akak xpakai bb la nani hehe...tp bagus gak nani buat entry ni mana tau bermanfaat utk org lain kan :-)

Info yang sangat bagus!

saya pun baru tau macam mana nak trasfer contack no.tel ni. tq naniey!

baru tahu boleh transfer contact dr BB ke iphone. next time sesape tanya boleh la tolong jawabkan. huhu.. tq nani.

dapat belajar benda baru dari blog nanie ni la..terima kaseh,. :)

Nur pakai BB..hihihi...

dulu pkaia touch screen..mmg automatik kita akan touch kan..sbb terbiasa..hihih

skarang ni, nur dah biasa guna bb..hihi

nyue pakai bb...tp xthu cara nk transfer contact..ehehe...

p/s: nani, sakit buah pinggang ada yg keturunan ke?

klau yg xtaw mesti buntu..

teringin jugak nk pkai BB..huhu..

hihii.. a'aa kan bila dh terbiasa mulalah bb pun nak sntuh screen...

tp kak ina ni tepon cap ayam je pun.. hihi

Dua2 tu akak x pernah guna.. Hi hi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top