Special Offer

Author

WW: Fraud Click

Assalamualaikum


P/S: Mencari kepastian sbb aku tgk ada bloggers yang tak dpt cashout due to fraud click. 

15 Komentar untuk "WW: Fraud Click"

..kak intan penah baca dekat blog nick nashram pasal benda ni dulu..x silap 10 perkara yg pihak nuff x suka ..so boleh jadi fraud click..so kak intan senyap je kalau org duk gtau done ke apa ke..dan xkan duk g repeat click ..bahaya…huhu..x pasal2 jadi fraud click kan…hehe..lepas baca kat blog Nick kat intan dah paham sebab kak intan baru lagi berblog n..huhu....hhehehe

setahu akak..takley klik byk kali kan..

This comment has been removed by the author. - Hapus

Bahaya gak tu yek..so camna nnt..

katanya kat situ xleh klik bnyak2 kali lar kan..
in shaa Allah..x buat..=)

pernah baca jugak ni dekat T&C nuffnang. :)

cuba nani google.. nur ada gak terbaca kisah ni dulu...lama dah, nur lupa link blog tu...

ooo... baru dneo tahu... thanks nani :)

oohhh baru deno tahu... thanks nani :)

a'a akak pn pernah tgk kt blog sapa ntah xplain psl fraud klik ni...

aritu ada baca pasl ni tp dh lupa mana

Must be something wrong somewhere ni...eh speaking pulok...hihihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top