Special Offer

Author

Blogger Sponsorship Program Stylez Store House

Assalamualaikum...

Just a quick and random entry regarding Blogger Sponsorship Program. Siapa yang sponsor?Syarat-syaratnye apa? Macam mane nak mintak sponsor?

http://www.facebook.com/StylezStoreHouse

Blogger Sponsorship Program (BSP) dah wujud bulan Oktober 2013 lagi. BSP ni memang khas untuk blogger yang nak buat giveaway atau contest. Biasanye setiap bulan Stylez Store House akan sponsor untuk 4 orang blogger sahaja. Sapa cepat die dapat la kan..

Syarat-syarat BSP
  1. Terbuka untuk blogger Malaysia sahaja.
  2. Follower hendaklah melebihi 300 orang
  3. Like Facebook Pages Stylez Store House (wajib)
  4. Follow IG StylezStoreHouse (jika ada)

Macam mane nak apply?
  • PM disini dengan menyatakan niat kalian nak mintak sponsor untuk dot dot dot..
  • Nyatakan berapa lame giveaway atau contest akan berjalan
  • Pastikan kalian mengikut syarat yang dinyatakan
  • Beri link blog kalian 
  • CTH: Saya Nani nak mintak sponsor untuk giveaway yang akan dijalan bulan December (estimate)dan ini link blog saya http://www.naniey.com 
**sekiranya tiada reply dari pihak Stylez Store House, sila pm sekali lagi sebab message mungkin sudah dibawah dan admin yang in-charge untuk BSP yang akan reply PM kalian.

Selepas Giveaway atau Contest berakhir, kalian perlu menyatakan bahawa contest anda telah pun tamat dan peserta telah diumumkan. Pihak Stylez Store House TIDAK AKAN MENGHUBUNGI PEMENANG sebaliknya pemenang yang bertanggungjawab untuk menuntut hadiah dalam tempoh yang ditetapkan. 

IG: Stylez Store House
Email: stylezstorehouse@gmail.com

Mudah kan? Till then, thank you. Have a great weekend everyone...


3 Komentar untuk "Blogger Sponsorship Program Stylez Store House"

hehehe boleh laa nak mintak sponsor nanti.. tp bila ntah nak buat giveaway nih..niat hati je dah ada..:p

wah menarik ni! insyaallah bakal join . hehehe :D salam aidiladha dr SM. jmput singgah ke rumah kalau sudi :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/10/jom-bergaya-sakan-dengan-koleksi-tudung.html

wahhh best nie..
tgh planning nk wat GA utk blogshop sy nnti..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top