Special Offer

Review Skin79 Super Plus BB Cream Hot Pink

Assalamualaikum..

Setelah sekian lame pakai naturactor, teringin nak cuba yang lain pulak. Almost 2 years jugak dengan naturactor and last month try beli Skin79 BB Cream. Saya beli dua, satu hot pink and satu lagi yang orange. Entri kali ni nak review hot pink cuz currently saya pakai yang pink.



Skin79 BB Cream Hot Pink claims; whitening, wrinkle improvement, SPF25, mouturize your skin.

My Review
  • Botol yang sangat cantik, kecik, senang nak bawak dalam beg.
  • Very light coverage- For those yang ada banyak acne or scar kurang sesuai pakai BB cream.
  • Come with 1 shades only! Yes.. That's BB Cream
  • Tekstur yang sangat ringan Kalau compare dengan naturactor saya lebih suka BB cream sebab rasa macam tak pakai apa-apa tapi natural gitu.
  • Tidak berminyak- Walau pun tekstur krim a bit macam oily and masa mula-mula pakai tu rasa macam oh my face! Tapi after 5 mts later yeayy.. Da ok..
  • Glowing effect- yes, rasa muke glowing gitu walaupun muke ni tak flawless. Rasa lembab sampai ke malam ( tak perlu touch up dah)
  • Ada SPF25- untuk lindungi kulit dan sinaran UVA dan UVB.
  • Senang nak apply- after solat zohor/asar boleh apply balik kalau tak suke masuk ofis or keluar dengan muke tanpa mekap. 
Setepek gambar me tanpa edit. Nampak kan jerawat yang baru nak naik kat kening tu.


Repurchase? YES!

Pastikan original baru beli.

Next entri nanti saya review yang orange pulak. Dah pakai sekali tapi... Tunggu entri seterusnye. Till then, thank you!
1 Komentar untuk "Review Skin79 Super Plus BB Cream Hot Pink"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top