Special Offer

Author

DIY Mask Untuk Kulit Kering

Assalamualaikum...

Keletihan yang teramat sangat! Sleepy. Tapi mata makin malam makin segar. Just a quick update untuk hari memandangkan malam ni DIY mask. Kulit kering after rolling last week. Itu normal cume kurang selesa bile kulit kering. So penyelesainnya adalah masker timur.

Kali ni hanya guna timun sahaja. Tak de lemon. Timun bagus untuk kulit dan badan. Saya suke detox dengan timun dan pakai mask timun kalau kulit muke kering, nampak lesu kusam. Jadi segarkan balik hanya DIY mask timun ni. Jimat dan mudah.



DIY Masker Untuk Kulit Kering 
  • Timun dan Facial sheet mask
  • Sagat timur then perah air timur tu. Kemudian rendamkan facial sheet mask DONE!
  • Pakai selama 15 minit. Remove and ready dengan next skincare routine.



If ada balance air timun tu, boleh simpan dalam peti. Jangan biarkan lebih dari 3 hari. Facial sheet mask tu boleh dapatkan kat Watson. Good night!
1 Komentar untuk "DIY Mask Untuk Kulit Kering "

Mcm best je..nk try la nnt..tp skrng ni mcm xckup masa je..pkai mask shiseido pn smnggu sekali je da skrng..huhu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top