Special Offer

Author

Cara Hilangkan Eyebag Dengan Eye Massager

Review Eye Massager | Eye Massager Untuk Hilangkan Puffy Eyes | Mesin Urut Mata | Cara Hilangkan Lebam Bawah Mata Dengan Mudah | Mini Eye Massager | Electronic Eye Massager Review


Assalamualaikum

Sejauh mana Mini Eye Massager ni boleh menghilangkan masalah eye bag, puffy eyes, mata panda dan seangkatan dengannya? Mini Eye Massager ni perlu guna 1 bateri AA dan memang pakej dah include bateri kat dalam dah.

 Claims 
  • Melancarkan peredaran darah di sekitar mata 
  • Mengurangkan kepenatan di sekitar mata
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menghilangkan kedutan
  • Meningkatkan daya penglihatan
  • Boleh digunakan pada anggota badan yang lain  
Boleh tengok video kat bawah ni. 


My Review
  1. Murah, kecil, ringan dan mudah dibawa 
  2. Hanya ada 3 pilihan di badan eye massager (on/off dan open) 
  3. Bergetar secara sederhana. Memang best gune bile pening kepala. Amik je eye massager ni letak kat kepala atau kalau lenguh kat leher boleh urut gune eye massager ni. 
  4. Boleh menghilangkan garis halus dan kedutan dengan pemakaian yang konsisten di sekitar mata. Boleh pakai dengan eye cream sebelum massage.
  5. Mengecilkan pori? Kurang pasti sebab tak pernah gune untuk kecilkan pori. 
  6. Mengurangkan kepenatan di sekitar mata? Ya bile urut dengan massager ni boleh hilangkan penat menghadap pc sepanjang hari dan dapat melancarkan peredaran darah di sekitar mata serta mengurangkan masalah puffy eyes (dengan pemakaian konsisten) 
Recommend? Yes, jika kalian seorang yang rajin dan memang nak hilangkan puffy eyes. Lol.



0 Komentar untuk "Cara Hilangkan Eyebag Dengan Eye Massager "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top