Special Offer

Author

Pantai Burka Albania utk Wanita Muslim

Salam Semua..

Bila baca artikel ni yang dipetik dari Kosmo ini aku terfikir kenapa kat Malaysia tak eyh macam ni.. Memang skang banyak je swimming suit untuk wanita muslim but I still feel uncomfortable dengan suit macam tu nk masuk air. Emm.. Masing-masing ada pandangan yang tersendiri. Yes berenang bagus untuk kesihatan. Nak tahu artikel dari Kosmo just read kat bawah ni ok..


Mcm best je. Kalau kt Malaysia mcm ni.. Ari2 aku swim
 SPILLE - Sebuah kawasan di sebuah pantai di sini diberi jolokan pantai burka kerana ia dikhaskan untuk wanita Muslim yang tidak memakai bikini.
Ia terletak di barat daya Tirana di Albania dan beberapa meter dari kawasan pantai yang membenarkan wanita berjemur dan berenang dengan memakai bikini.
Pantai tersebut merupakan satu-satunya pantai yang dikhaskan untuk wanita Muslim berenang dan bermain air laut dengan memakai burka.
Kira-kira dua pertiga daripada penduduk Albania merupakan penduduk Muslim. - AFP

P/S: Bestnye... Teringin nak berenang.. Tapi aku nk tmpt private.. Bley? Macam kat Pantai Burka Albania
0 Komentar untuk "Pantai Burka Albania utk Wanita Muslim"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top