Tahniah, Anda Mengandung

Salam Semua...

"Tahniah,anda mengandung satu bulan..." katanya doktor..
Si suami tak mampu berkata apa hepi sgt..
Si isteri "saya mengandung bang..anak kita..anak kita..." Hehe..



Ops.. bukan aku ok.. Actually aku happy sgt ble dpt tahu kawan aku yg nikah ari tu da pun mengandung.. Wah..Tetiba teringat time sekolah dlu brutal kot.. Mcm aku la.. Tapi alhamdulillah seru dia sampai dulu da kawin. Malangnya aku tak dpt attend on her big day.. Sorry akma.. Anyway I feel so happy for u.. Congratz.. 8 more month to go!!!

Dalam perasaan happy terselit cemburu... Tak tahu macam mana nak luahkan rasa tersebut.. Sekian dlu.. Next entry!!!

P/S: Naluri keibuan tu normal ke time umur mcm ni *wondering
0 Komentar untuk "Tahniah, Anda Mengandung"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top