Special Offer

Author

My Turn to Stalk Yours

Salam Semua


Finally... she's update her blog. Wow.. Interesting.. Good job.. Keep it up because i'll be yourl loyal staker. Balas balik.. Hahaha (big laugh with fake face). My turn plak nk jadi stalker.. Tak de sapa kisah pun kan? As long as tak menganggu life 'die' dan juga komen blog 'die' . 

Sebut pasal stalker ni boleh relate ngan persona yg mana aku prefer utk observe people dulu. Agak-agak satu kepala ok boleh layan la tapi kalau tak satu kepala macam mane?? Aku blah la sebab dlm hidup ni kawan kena pilih betul-betul. Kadang tu kawan pun makan kawan. Duk satu rumah, kamcing rapat, makan kongsi, share masalah tapi tup..tup di halau.. Mengapakah?? Seriously aku tak nk kawan macam ni la. Memang la lain orang lain persona tapi decision in our hands and kite ada choice tersendiri. So what kan? Sekian.. 


P/S: Rindu nk main ngan bunnies.. :(


Tag : emovere
0 Komentar untuk "My Turn to Stalk Yours"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top