Special Offer

Author

Nasi Goreng Huda Berduri

Assalamualaikum

Perghh tajuk entri tak boleh blah tu.. Ari ni aku nk share resipi masakan nasi goreng aku ok. *poyoseyh.. Acah jak... Ok aku tipu je..Hari ni aku bukan nk ckp pasal resipi Nasi Goreng inspired by Huda Berduri ok. Tapi nak citer sikit pasal member aku I mean my bestie since first year which  now working satu office ngan aku. Alhamdulillah rezeki di pagi hari, sampai ofis dapat nasi goreng yg dimasak oleh die. (terharu seyh) Ingt ko kat aku eyh Huda *sukesenyumlebar.


Apapun kenyang dan syukur ngan rezeki hari Rabu ni. Alhamdulillah. Bukan sikit ok. Penuh bekas. Rajin plak ko masak eyh Huda. Next time leh la aku sediakan bahan tapi ko masak kan yerk? Aku hutang Fruit Salad ni ngn member aku. Emm nanti2 la eyh aku bawak..


Chopp, u know wat tempat aku tak leh masak kan plus aku ni sgtlah tidak pandai nak guna microwave melainkan utk buat burger je. Then yesterday I saw kaka yg tinggal satu floor ngan aku tu basuh beras. Arghh.. Aku nk beli periuk nasi jugak. So that's weekend aku tak yah la pening-pening kepala nk beli makan kalau tak keluar.  Ok bai

P/S: Da ushar da rice cooker.. aku rembat jugak satu nnti.. Still considering nih..

1 Komentar untuk "Nasi Goreng Huda Berduri"

rajinnye masak sblm pergi keje..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top