Special Offer

Author

On Off Rationalize

Assalamualaikum

Alhamdulillah settle jugak Blitz Give Away 2012. Cume hadiah je belom settle lagi.. Sabar ye wahai pemenang. Nanti I respond email y'all. Btw smlm aku ada ckp aku demotivated kan.. Yes.. Still rasa lagi nih. Silapnye di mana?? Huarghh... Rasa nk nangis pun ada. Mcm berat sgt beban kat bahu aku nih. Susah nk ckp woo.. 



Kadang-kadang kite rasa mcm ok je life org lain, happy je tapi dlm hati kite tak tahu woo.. Senyum org, gelak org tapi dlm hati tu die nangis woo.. Mesti korang penah jumpa org mcm ni kan? Kalau life asyik senang je, maka manusia tak tahu la nak bersyukur. Kadang-kadang kite selalu pertikaikan tentang rezeki, untung, nasib seseorang. Itu semua keje Allah. Apa yg boleh kite lakukan is bersabar dan berusaha. Aku ni macam rationalize je kan? Emm yes.. Kalau tak rationalize nanti aku keep on demotivated je. Aku nk off benda ni ASAP so that aku pergi keje as usual and happy and semangat. Sekian..

P/S: Tak sbr nk amik amik license utk practice :P


Tag : emovere
0 Komentar untuk "On Off Rationalize"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top