Special Offer

Author

Pelajar Ponteng Kena Solat Hajat

Assalamualaikum





Pendekatan yg sangat bagus.. Two thumbs up.. Bagus jugak buat pendekatan mcm ni. Kalau gantung sekolah, denda cuci tandas, semua tu old school.. Tak leh pakai da utk budak zaman skang nih. Kalau suh buat khidmat masyarakat pun tak kan serik. Tapi kalau suh solat, mesti ada yg cuak.. Tapi kan pendekatan mcm ni leh jugak apply kat tmpt keje. Tapi letih la HOD nak pantau kan. So mcm tak seswai plak.. Tapi yg da tua bangka tu paham-paham sendiri la kan. Malas la ckp.. Berita penuh bleh klik gambar kat atas ok.. 


P/S: Remaja skang makin membimbangkan..


0 Komentar untuk "Pelajar Ponteng Kena Solat Hajat"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top