Special Offer

Author

Review Product : Asianic Hand & Body Lotion

Review Asianic Hand & Body Lotion | Review Produk Asianic


Assalamualaikum

Lama rasanye tak review product ni. Wokey la.. Sapa kt sini pernah dgr pasal Asianic Hand & Body Lotion? Mesti tak kan.. Ahaks.. Actually aku pun tak pernah dgr pun.. Kebetulan masa nk beli Tuna then suddenly ternampak la lotion ni yg memang menarik sgt bagi aku. So aku pun decide nk beli. So balik aku check kat Google tak de plak keluar keyword ni. Bile search yg keluar wanita Asian bagai... 


See.. Cantik tak?? Aku grab because of warna pink then bunga sakura kt bekas tu. Syabas ye kerana berjaya membuatkan aku keluar duit utk membeli kamu Asianic dan berlaku curang kepada Fruit of Earth. Hand & Body Lotion ni aku beli hanya RM8.50. Baunye ok, sgt harum and lembut. Function lotion ni is for Smooter and Brighter Skin. Tapi biasanye aku seek for moisturizes function. Kulit aku mudah kering lagi-lagi duk dlm air-cond.


Muka nk promote jugak.. Harus ada bukti pembelian.. Lupe lak nk inform kat korang yg Asianic ni bukan lotion je tau tapi ada Shower Gel and Body Scrub. Wah..wah.. Aku nampak macam set body shop da.. Seriously warna die yg menarik membuatkan aku tertarik utk dapatkan nye dan mendaboomkan poket aku.. Sekian..

P/S: Perempuan sgt teruk kalau ada jerawat atas belakang kan? Selalu nampak kalau kt hostel..



1 Komentar untuk "Review Product : Asianic Hand & Body Lotion"

hmm . pingln jg nyobain . karna jdi mulus keliatannya

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top