Beef Rice Di Giant Taman Samudra

Assalamualaikum...

Selamat pagi kawan-kawan..
Hari Selasa aku sememangnye menguji kesabaran aku kerana... excited nk jumpe Lurviey semalam sampai kunci office pun tertinggal dlm office. Pagi tadi baru perasan dlm beg kunci office tak de. So terpaksa la menunggu other colleague yang pegang kunci selama 50 minit kat luar office bersama ngan Huda. Wahaha. Bile dpt masuk office memang sah kunci ada atas meja aku. *mcm mne leh tertinggal sedangkan aku selalu check berkali2 before balik.

Ok lah, pagi ni nak up entri makan. Aku memang suke makan. Cume weight je tak naik. Senang turun, susah naik. Aku nak up 1kg pun susah, so mcm mane aku nak up sampai 7kg? Senang citer, janji badan sihat. *rationalize.Selamat menjamu mata anda dengan Beef Rice..


Semalam before shopping makan dulu kat food court Giant Taman Samudra. Kali ni nak try Beef Rice kat Sizzling Station kan. Memang mantop and leleh air hidung la. Pedas and makan plak tengah panas-panas sambil kejar masa. *aku kena masuk hostel 10.30 mlm

Kesian Lurviey sakit kaki sebab jam giler semalam masa nk pick up aku. Aku pun hairan asal jam tetiba jam. Da la masa terhad. Sungguh menguji kesabaran betul. Apapun syukur Alhamdulillah selamat sampai hostel and Lurviey sampai kat rumah dengan kaki yang sakit. Sorry honey. Ok Bai.

P/S: Selamat Bekerja...
11 Komentar untuk "Beef Rice Di Giant Taman Samudra"

jadi lapar bila tengok makanan :D

atoiiii..meleleh air liur nie..haha..
syoknyaa..susah naik senang turun..kasi tips sikit..muahahaha..

selamat pagi..dan selamat bekerja..=)

hehehe. samalah,i pun selalu tertinggal kunci kat ofis. sedapnya beef tu, terliur di buatnya..hehehe

saya pun pernah tertinggal kunci office..jenuh nak menunggu yang lain datang..

bestnye susah nak naik badan...hehehe...tips sket..

sedapnya..hehe..selamat bekerja jugak ari ni ayu agak sibuk ;-)

haissshhh...tergoda sungguh tgk makanan tu hikhik

Datang segmen Mak Dara :

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top