U Mobile Unlimited Internet

Assalamualaikum

Dua tiga hari ni aku perasan selalu ada iklan U Mobile Unlimited Internet. Di sebabkan aku tgh survey telco mane yang best skang ni maka aku pun klik la iklan tersebut and tgk apa yg U Mobile ni offer. Di sebabkan aku ni jenis yg memang kaki internet and kalau tak de internet sehari mcm sasau plak tak dpt terjah blogger yang sempoi dan mesra. Ketaksuban surf internet sampai kong bateri fon. Huh.. Lepas tu tak dpt nak snap picture da. *sedih. Tapi bile tgk iklan ni jeng jeng jeng, kat kepala otak aku mula nak tukar ke U Mobile.



Tgk plan kat atas macam ok je. Ada sesapa yang guna U Mobile? Bleh share? Emm plan Jumaat or Ahad nanti ajak Lurviey pergi tanye pasal U Mobile ni and mau beli buku!!! *counting day. Lambatnya.


P/S: Dinner: MASAK or BELI?

5 Komentar untuk "U Mobile Unlimited Internet"

wow beznya kalau ok nk gna jgk..hehe

tak penah guna u mobile..mobil pernah la..hihi..

adik dya guna line u-mobile..mmg seronok dia bergayut..bila sampai bil pun seronok..hahha

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top