Special Offer

Author

Weekend Without U

Assalamualaikum...


Another boring weekend.. Hoihoi... Teruk gile aku rasa bulan ni. Salah kat mane eyh?
Nak ckp memang tak terluah. Kalau terlalu memikirkan apa yg happen nnti boleh jadi org yang tidak bersyukur plak. So tak perlu fikir sgt la. Setiap yang happen adalah ujian daripada Allah. Lurviey ckp biar susah skang, bukan susah kemudian.


Lagi 33 hari menjelang Ramadhan. Puasa da ganti ke? Aku da mula mencari resipi nak masak bulan puasa nanti and before bos balik aku nak mintak balik awal bulan Ramadhan ni. Bleh masak. Wahaha. Emm nampaknye bulan puasa tahun ni bersahur sorang lagi ler. 

P/S: Ingin dimengerti.. :)




Tag : emovere
6 Komentar untuk "Weekend Without U"

Wahhh, nsem nya. Awak pon comel. Wahhhh! :)

Wahhh, nsem nya. Awak pon comel. Wahhhh! :)

insyaallah tahun dpn, sahur berdua la yea..(^_^)

sabar ye nanie.. masa itu akan tiba.. :)

tunggu.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top