Special Offer

Author

Beep...Beep...Beep...


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Beep...Beep...Beep... Lampu menyala tatkala kaki kanan melangkah masuk Watsons Amcorp Mall. Pernah berhadapan situasi macam ni?? Then orang sekeliling tengok kite like we stole something?? Damn it.. Even ada bunyi beep...beep...beep pun sometime we look at the person rite? Yang beza either we make assumptions or judgement or like watever la.. 


Last week after makan kat Uncle Chilis our fav place to mam sampai the guy yang selalu amik order pun da noticed that kami ni regular customer Uncle Chilis. Mana tak nye, siap datang confirmkan balik air yang kami order. Selalu kami order the same thing but last week try air lain plak. Bleh plak die gelak sebab iolss salah code no. Grrr..Okeh abis makan then naik Watsons la sebab stok lotion and FOTE Aloe Vera da abis. 

Tatkala kaki kananku melangkah masuk Watsons, dan2 jugak bunyi BEEP..BEEP...BEEP... Muka da lain da.. Bukan takut tapi tak suke orang memandang. But nasib time tu orang tak de and cashier pun cakap maybe ada code yang tak dimatikan scan. Erk.. And muka iolss macam blur gile. So,saya pun tanya la cashier tu code macam mane.. Then die ckp code yang macam kat cosmetic *smbil tunjukkan contoh code tu. Okeh.. Fine... 

Nak dijadikan cerita, on that day, iolss pakai loose powder. Da agak apa yang menyebabkan bunyi. 


Nampak tak code kat atas tu.. Tak sangka plak code ni telah menyusahkan saya. Saya plak jenis tak suke nak tanggalkan sebab takut nanti nampak buruk walaupun ianya kat bawah. Then cashier tu pun scan utk matikan code. Katanya if tak matikan code tu, if saya pergi mana-mana tempat nanti akan bunyi jugak.. Grrr.. Tu je nak citer utk ari ni.. Kesimpulannya, next time if beli barang cosmetic sila remove code tersebut bagi mengelakkan bunyi beep...beep...beep... 

P/S: Mlm ni leh jln2 di alam maya ke Kelantan, Terengganu, Kedah, Perak, Selangor, KL, Sarawak,. Sediakan kopiko je okeh.. =)
21 Komentar untuk "Beep...Beep...Beep..."

AJ memang jenis gatal tangan..
Kalau bukan sebab bunyi beep... beep... beep... tu pun memang laju je nak cabut mende alah tu..
Hehehhe..
AMboih jauh nak jalan.... =P

haha...lain kali naniey kena tanggalkan..peringatan utk akak juga

wah selalu lalu je kat uncle chillis tu! nak kena try ni. macam sedap je

oh....baru tahu... tahnks for this info naniey... selama ni tak tahu plk.. hehe

ohh baru tau. so lepas ni cikna kena buang la semua code tu sebelum memalukan diri.

wahh round the world in a night ye nani. hihi..

Alahaiiii...kalo jd cam tu mmg haru la kan..org pndg pun mcm kita bersalah...deqla x penah alami lg...tp nti nk berjaga2... Ok kena remove kod tu...huhuhu....

haaa..pernah terjadi..
kedat kedai buku...

tak pasal di tusung mencuri..padahal kod tu cashier tak keluarkan dari celahan buku....

gila malu,...!

Salam nani...owh kena tanggal ya..baru kak intan tau..hehehe..patut la duk dengar kadang2 org lalu bunyi...

Nani, terima kasih atas doa nani...kak intan appreciate sangat...

oo cmtu eh..br tau..sblm ni ayu mmg suka buang..hiihi

cuak habis kalau husna kena..

kat library selalu gak perasan org dok kena..

Nani xsuke nmpk kertas yg da tkoyak. Sbb tu x tgl. Tup2 jdi gini lak. Serikk

Sayang la kak nk tanggal. Xcntik sbb tkut ada kertas koyak. Tp ble x tgl gni lak jdinye

Selamat mencuba.. Lgipun lepak kt situ syiok.. Xpack

Nani pun bru tahu. Ok jgk happen kan. :) leh kasik tau org lain

Hehe. Melancong dlm satu mlm :)

Tu la chic na. Nani bru thu. Adess.. Malu je. Nasib xramai org

Tu la. Ble yg memandang tu la krg best.. Grrr

Bengang kan.. Nasib nani xtuduh sbb ms tu bru masuk kebetulan dpn cashier

:)
Next time make sure kod da dibuang :)

Hehe. Jdi benda mcm ni xkan happen kt Ayu :)

Kt library sbb xscan buku kan :) selalu ada yg seludup keluar thesis. Adess.. Berani betol

owh akak baru tau ni..kena bringat la kalau x malu nanti

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top