Special Offer

Author

Fuller Lips Dengan Microneedling

Filler Injection Kuala Lumpur | Sulam Bibir Malaysia | Teknik Solekan Bibir | Fuller Lips Without Injection | Fuller Lips Tanpa Filler | Guna Dermaroller Kat Bibir



Assalamualaikum 

Sekarang tengah in trend sangat semua nak bibir macam Kylie Jenner. Ada juga yang sanggup pergi buat injection untuk mendapatkan bibir idaman yang seksi lagi wowww. Cara yang paling mudah boleh beli kit Kylie tu je nak bibir seksi. Tanpa beli Kylie Lips tu pun actually boleh dapat fuller lips dengan teknik solekan yang betul. Boleh baca di sini [Fuller Lips Tanpa Injection] . Nak merahkan bibir pun sekarang boleh. Lips embroidery dan eyebrow embroidery artis Indonesia ramai yang buat. Tak pasti pulak artis Malaysia ada ke tidak yang buat sulam alis dan bibir ni. Yang pasti bile buat embroidery tak perlu nak betulkan kening or pakai lipbalm dan lipstick bile keluar. Lol.. 

Macam mane pula dengan microneedling. Betul ke boleh besarkan bibir. Actually banyak percanggahan pendapat mengenai microneedling di bibir. Untuk memastikan boleh buat ke tak saya pun cube test betul ke boleh. Produk yang perlu digunakan dermaroller dan olive oil. Kalau kalian ada serum khas untuk bibir lagi bagus. Saya gune olive oil sebab boleh hilangkan kering dengan lebih cepat berbanding pakai lip balm.

Actually microneedling kat bibir ni bagus untuk mature lips. Boleh hilangkan garis-garis kat bibir. Yang saya pasti bile saya rolling, bibir saya dah tak kering lagi. Sometimes bile kurang minum air, bibir kering sangat-sangat dan tak selesa. Memang tak sesuai if bibir kering nak pakai lipstick.




Boleh rujuk kat video kat atas ni cara rolling. Dalam video ni saya gune size 1.0mm dan rasenye tak sakit pun kalau nak dibandingkan dengan rolling kat kulit muke. Kalian boleh baca mengenai fuller lips dengan dermaroller ni kat blog Michelle Phan.  Till then jumpa lagi next entri. Untuk mendapatkan promosi khas dermaroller boleh gunekan kod LIPS20 untuk diskaun RM20 ke 0106000787


0 Komentar untuk "Fuller Lips Dengan Microneedling "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top