Selamat Pagi Malaysia

Salam Semua...

Ari ni da pun 15 September... Ada apa dengan ari ni?? Ari ni berday Sarah Raissuddin.. Hehehe.. Aku tak tahu pun tp disebabkan aku pernah meng-addkan Sarah dlm FB aku dan telah diapprovekan olehnya maka aku tahu la ari ni berday die.. Semoga panjang umur n murah rezeki kak Sarah.. Murah rezeki baby tu.. =)

nak letak gmbr ni sbb esok hari malaysia

Well esok 16 September. Hari Malaysia.. Teringin nak pergi tgk perarakan sebab asyik tgk kat TV je.. But bile fikir balik baik tgk kat tv je sbb boleh tgk semua dengan lebih jelas.. Esok makanya jamn la KL.. Sigh** Apa la aktiviti aku ari esok.. Wonder**

Apapun ari ni dengan kurang semangat bangun nak pergi keje TAPI bersemangat nak abiskan keje pkul 3. Ari ni aku keje sampai pkul 3 cuz nak pergi main library UM nak settlekan denda. Aku memang suka pinjam buku antar lewat2 lepas tu lupa nak renew and kena denda. Then sibuk nak bising2. Skang lu tanggung sendiri (*ckp kat diri sendiri). Settle je kat UM off jumpe Lurviey.. Lately lepak kat Gombak je.. Ari ni nak turun lepak kat Wangsa Maju or Setiawangsa. Aku suka area situ. Better than SOGO. Aku pun tak faham kenapa org suka SOGO. Aku pergi situ mcm nothing je.

Hey.. aku nk ckp sikit apa yg happen sepanjang aku tak update entri.. For the first time aku hidup kat rumah sewa.. and i dont know how to interact with them because dorg da almost 2 years together. Tapi bagi aku keselesaan dan keselamatan itu penting. Jujurnya aku lebih suka life di kolej. Keselamatan lebih terjamin. Emm.. Aku jugak keje da almost 4 month.. Cpt je masa berlalu. Sedar tak sedar dan nak 4 bulan. Tapi aku masih mencari lubang-lubang keje yg lain. Mana tahu murah rezeki dapat payment lagi better than now.

Well actually banyak lagi aku nak citer tp wat to do.. aku nak keje cuz kang nak keluar awal.. Apapun Selamat Hari Malaysia dan Selamat Menyambut Kemerdekaan. Have a nice day peeps!!!

P/S: PROUD TO BE MALAYSIA
Tag : personal
0 Komentar untuk "Selamat Pagi Malaysia"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top