Special Offer

Author

Fashion Orang Kalut

Salam Semua..




Jangan tiru fesyen orang kalut ini. Erk... Ok la.. Actually gambar ni di ambil kat office petang td. Apa yg special ngan kaki ko sampai tu pun nak publish kat blog? (stalker yg jeles). Hehehe.. Anyway td masa nak gi beli something untuk munch sambil buat keje kan then masa nak keluar office dah nak sampai kat lif baru perasan kaki aku macam kureng selesa. Pas tu baru perasan rupe-rupenye aku pakai sandal lain-lain. Huh.. Nasib sempat perasan.. Masuk office balik tukar. Kalau la aku turun macam ni sah kena gelak kat orang. Moral of the story next time kaki duk diam.. Jangan duk kejap pakai tu then cabut pakai lain plak. Hehe.. Sekian..

P/S: Aku tulis apa yg aku nak kat sini cuz one day aku akan tgk semula diri aku.Lau ada yg menyampah tak yah baca- kepada stalker yg penyibuk.



0 Komentar untuk "Fashion Orang Kalut"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top