Special Offer

Author

Fire Drill 6 Pagi?

Salam Semua..




Pepagi lagi da bikin panas di hostel aku.. Apa taknye macam tak logik plak ada fire drill. Tak mungkin kot.. Semua da besor2. Tak kan abis Uni Life pun nak ada ni lagi. Bunyi kringgggg yang berpanjangan telah memekakkan lubang telinga aku and dengan malas aku bangun tanye Kak Alin "ada fire drill ke?"Ciissss amik jam tgk pkul 6 pagi. Kejadahnye fire drill pkul 6 pagi. Macam tak logik. Aku masih duk atas katil and Kak Alin keluar bilik tnye org2 yg keluar bilik jugak. Rupe-rupenye dorang ckp ada penghuni India tgh semayang and may be asap tu telah mengaktifkan penggera tu kot. Sigh** Dengan geramnye aku pun sambung tido. ZZzzzzzzz..

P/S: Loceng suh bangun solat Subuh.. Hehehe..


Tag : personal
0 Komentar untuk "Fire Drill 6 Pagi?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top