Special Offer

Author

Hebatnya Dia "Putar Alam"

Salam Semua...




Yeayy.. esok cuti boleh la berselubung lama sikit.. Ahad raya tapi apakan daya tahun ni beraya di kota. Cisss.. Emm.. bercakap pasal "putar alam" ni agak sensitif disini cuz tkut yang membaca terasa plak.. Lepas tu kepoh plak nk serang aku. Apa daaa.... Ish... tak sangka aku die macam tu.. Memang la semua orang tak perfect tapi tak perlu la nk putar alam tak abis2.. Jelak aku dengar.. Oittt... rahsia kau dlm tangan aku kot.. Bile je aku leh bagitau orang ketiga pasal kau.. Lagipun tiada perjanjian antara kite ok.. Tapi disebabkan aku ni malas n kepoh pasal orang so lantak kau la.. Tapi jangan plak sbb kau affect kami2 disini. Adoii.. Sudah2 la.. Mengalahkan lawyer.. Jangkit eyh?? Ramai gile orang zaman skang mcm ni.. Memang tak leh caye la.. Ish... Sebab tu aku suka apa2 benda mesti ada bukti.. Putar alam pun hancur la kan.. :P 


P/S:  Hanya kena mengena dengan yang terasa..
Tag : personal
0 Komentar untuk "Hebatnya Dia "Putar Alam""

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top