Special Offer

Author

Kenapa Jadi Stalker?



Salam Semua..




Watsup-watsup... ari ni da pun ari selasa.. Macam tak percaya sebab Isnin da pun berlalu. Percayalah!!! Well sedar tak sedar tinggal 8 hari lagi nak masuk penghujung segala bulan.. Come on baby December.. That's means less than 2 month je lagi nk masuk tahun 2012.. Wowww... Btw ari ni tgk Facebook and blog semuanye berkisar ttg bola. Yeahh.. Kemenangan berpihak kepada Harimau Malaya yang berjaya membolos gawang dan bebas dari cengkawan Garuda. Tahniah buat pasukan bola sepak Malaysia. ** sedih tak dapat tgk bola macam dulu lagi. Sigh**

Ok la tak nak citer pasal bola lagi ( mood denial walhal sedih tak dpt tgk bola) and ari ni wa nk story-story pasal stalker ni. Best sgt ke jadi stalker? Ni my point of view towards stalker. Seriously aku sgt lah tak suke stalker yang singgah kt blog ni cuz there's nothing here beb.. Nothing special about my life pon. Huh.. Tapi kadang aku tanye balik aku ni pon duk stalk blog seseorang tu jugak. Hehe.. Sebab? Sebab pernah bikin hal la 6 bulan lalu. Tapi aku just stalk utk tgk apa life die skang. Xde perang siber ok. Now I wonder it is because of aku pernah mention "pasal seseorang" menyebabkan seseorang itu sering berkunjung ke blog aku sbb takut aku bercerita mengenai dirinya? Emm kemungkinan la kan. Sekian


P/S: Stalker dtg up traffic :P
Tag : personal
0 Komentar untuk "Kenapa Jadi Stalker?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top