Special Offer

Author

Random From The Past #7

Salam Semua



Feeling Good Together?

Meh sini meh nak story pasal Feeling Good Together nih.. Couple2 sekalian, yang da kawin pon meh la sini jugak. Bosan, jemu, meluat, dah tak tahan? Bosan nak meneruskan perhubungan tapi tak sampai hati nak cakap "kite putus, saya dah tak sayang awak", " awak gemuk, dan tak menarik, saya nak kawin lagi satu, saya tak puas bile 'bersama' ngan awak" Grrr... apa nih?? Mula-mula nak rapat nak dekat semua manis macam gula, sampai leh dapat penyakit diabetis sebab tingginya gula dalam ayat time mengayat, tapi bile da dapat, pang.. kena penampar, kena herdik, caci, kutuk.. Damn.. Uish.. still nak stay lagi dlm hubungan macam ni? Nasihat aku kat pompuan, kalau da kena penampar sekali tu better clash je la.. Belom pa pe lagi da berani. Jom baca 8 Tanda Dia Ikhlas Ngan Korang

Bercakap pasal aku plak, honestly mana ada perhubungan yang flat je kan. Tak syok la hubungan yang flat je kan.. But seriously I FEEL GOOD ngan Lurviey. The good thing is he is logical person while me is emotional people. Cume kelemahan orang logical ni susah la nak ada elemen yang sampai bikin jantung nak tercabut. Tapi sekali buat memang terus tercabut la.Yang paling penting Lurviey sabar ngan sikap aku yang sememangnye seorang perempuan yang kurang matang dan tak sempurna. Lau tgk orang lain gaduh sampai berhari-hari tpi ngan Lurviey berapa minit je. Paling lama pun satu jam je. Lurviey yang mudah cool down while me huh... tak nak kalah tapi tetap mengaku salah kalau ye la kan. Sekian.. 


P/S: Bile nak tukar status kepada Puan??


0 Komentar untuk "Random From The Past #7"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top