Special Offer

Author

Sunny Sunday



Salam Semua...

Salam Aidiladha buat semua umat Islam. Alhamdulillah hari ni cuaca sangat baik, panas dan ini akan memudahkan those yang buat korban. Syukur Alhamdulillah... Mesti Lurviey tengah busy nih. Emm.. tak dapat nak call.. Just now mama call and my fam head to my aunt house... Kalau aku ada ni bestnye.. Bukan apa ari raya melantak drama korban la kat tv sambil menjamu perut dengan daging. Nasib tak de darah tinggi. Seriously craving for singgang daging now... Arghh...

Terbaek..
Well bercakap pasal panas ni teringin nak pekena cendol pulut plak.. Bestnye kalau dapat pekena cendol pulut hari panas macam ni. Tapi kat mne... Bajet je dapat mkn.. Lurviey tak makanye tak de la cendolnye. Gambar kat atas di ambil time makan cendol kat Sesyen 17 if aku tak silap. Tengoh syok makan then panas dah jadi redup..Da abis makan terus hujan lebat... Makanya orang dulu selalu kata sediakan payung sebelum hujan. Hehe..3 days tak jumpat macam lama gile tak jumpe.. Mana tak nye kalau daily jumpe, spent time together.. Dari Uni Life sampai aku da keje asyik duk berkepit je and aku pun da jadi macam dependent da. Ok la.. Mau menyiapkan breakfast di pagi raya yang mulia and seorang diri dulu.. Breakfast apa?? Emm roti bakar je la... Tu je yang mampu buat.. Sekian.

P/S: Dalam hati nak makan makanan ari raya


0 Komentar untuk "Sunny Sunday"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top