Hectic Wednesday

Assalamualaikum

Sunyi sepi bile aku bukak blog ari ni sbb tak de entri.. Damn, feakin stress. Suddenly stress rasa down terus. It jus like kaca yg jatuh pcah atas lantai. Sigh**  Ni bukan stress da but BURNOUT.. hukhuk

Hard to explain cuz org tak berada kat situasi aku and hanya aku je yg tahu exactly apa yg aku rasa. Apa yg mampu is bersabar, tawakal dan berdoa semoga bulan dua cepat berlalu pergi. Bulan ni byk berita tak enak yang menjadi halwa telinga dan variety of negative feeling yg sememangnya buat aku down. Arghh... Hopefully esok berlalu dgn cepat.. Sigh**


Finally today dpt jgk surat yg aku tunggu. Gile lembab services die.. Aku redeem voucher ni 3 bulan lepas baru ari ni dpt. Adoii.. Tu pun lepas buat aduan kat customer service. Bukan apa cume kenapa nk melengahkan proses. Fine.. Aku rationalize 'mungkin nk tunggu ramai redeem'. Apapun thanks cuz buat aku yakin utk guna alamat now utk surat menyurat. 

One more thing today Huda tak masuk office cuz went for interview.. Damn so boring and freakin nerd dlm office cuz only focus pada pc and do things yg buat aku ting tong. Aduhai.. Pening kot. Aku rasa nk mrah pun ada. Sekian.. 


P/S: Esok kena pergi Library.. Tak suke ok..

Tag : emovere
0 Komentar untuk "Hectic Wednesday"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top