Lelaki Seperti Bluetooth?

Assalamualaikum


Nampak gambar kat atas ni? Ni aku petik dari FB which reminds me pada member Lurviey yg agak buat hati aku panas bile suh Lurviey on Blueetooth.. Damn.. Ingt Bluetooth apa rupenye cari pompuan. Aku tak ckp semua lelaki mcm Bluetooth tapi segelintir tu ye.. Ke main lagi gatal merenyam bile kekasih/tunang duk jauh. Si pompuan plak ada yg gedik garik sebat je la kan. Banyak isu skang ni baik lelaki atau pompuan yg suke berskandal. Aku tak faham betul la why bleh mcm ni. One of thing yg sure is kecewa ngan cinta sebelum ni.Tak kan la semua yg berskandal tu jadikan alasan kecewa ngan cinta yg lepas untuk berskandal. Kononnye tak percaya pasangan bagai..
So kat sini tidak wujud sifat utk memenangkan kaum wanita or lelaki ok. Yg aku nampak aku ckp. Bukan pakai hembus kat mulut sesedap rasa je. Masing-masing da besar punye otak utk berfikir secara rasional so pandai-pandai la. Tapi agak sukar kalau orang yg tak de kesedaran ni sebab kite nampak die ada masalah tapi bagi die masalah tu adalah cara die nk cope. Pelik tapi benar ok. Aku penah ada client mcm ni. So kena dispute their irrational thought and bring them back to reality.

Apapun sang lelaki bluetooth jangan on bluetooth anda unless korang ni single. Belajar la setia. Nk suh org setia tapi korang sendiri tak tahu erti setia tu natang apa.  Kau plak pompuan jgn gedik sgt sampai member sendiri pun kau nk makan. Pompuan yg selalu tikam belakang, makan member sendiri nih. Bukan semua ok.. Sekian.. 


                                      P/S: Ada otak, Di kurnia Akal so fikirlah sebelum bertindak. 


0 Komentar untuk "Lelaki Seperti Bluetooth?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top