Special Offer

Author

Nasi Lemak Singgit

Assalamualaikum...

Pagi ni perut teringin makan nasi lemak. Terbaik makan panas-panas. Di sebabkan later ada makan-makan kat ofis, so aku beli nasi lemak singgit ni je la. Tempat korang ada lagi ke jual nasi lemak singgit? Susah nk jumpe skang nasi lemak singgit kan? Tapi org skang demand.. Makan nasi lemak nk lauk kerang,sotong,ayam,pedal,paru. Kalau dulu nasi lemak takat sambal, telur rebus, kacang, ikan bilis and timun je. 


Apapun syukur Alhamdulillah, masih diberi nikmat utk menjamu tekak dengan nasi lemak. Tetiba teringin makan nasi lemak seksyen 14. Port student time pokai termasuk la aku *mengada-ngada.


Last but not least, setepek gambar adik Ahmad Sufi.. Hari ni Ahmad Sufi pergi check up and Alhamdulillah semuanye ok. Boleh klik gambar utk direct ke pages Ahmad Sufi. :) 

P/S: Any suggestion utk GEMUKKAN badan??


Tag : emovere
5 Komentar untuk "Nasi Lemak Singgit"

nasik lemak kat putrajaya 1.30..xde dah singgit2 ni..huhu

Betul tu.. susah la nak carik nasi lemak rm1 kat kl ni.. tp, kalau kat kg saya, Kedah... fuhh...banyak la :)

kt cni ada lgi nasi lemak singgit..tpi bkn bgkus pakai daun pisang la..dlm plstik..(^_^)

mlm2 tgk nasi lemak, sedapnyer..!
tibe2 rase lapo...

nanie, mlm baru dapat masuk blog nanie, siang tadi, bila klik blog nani, xsampai sminit blog terus tukar ke iklan churp2...

mungin nur sorg je kot yg hadapi masalah ni... maaf ye lambat terjah sini..

kat Penang (kampong)ada lg 60 posen

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top