Special Offer

Author

Belajar Buat Kek Cuti Sekolah

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Bestnya cuti sekolah... Ramai jugak wanita bekerjaya bercuti sempena cuti sekolah. Bagus!! Time ni la nk duduk satu meja breakfast, lunch, dinner bersama keluarga.. Time ni jugak la boleh masak untuk anak-anak. Tak pandai masak bukan alasan utk makan kat luar. Ye dok? Tak pandai belajar la. 


Keyword harian yang memang selalu ada dalam blog naniey dot com ni adalah berkaitan dengan kek. Ala takat kek coklat kukus tu hujung jari je bile da selalu buat. Nak tak nak je. Ada plak secret essence dalam masakan kite tu. Lagi la bertambah sedap. Sedap dari Secret Recipe.


Entri berkaitan dengan keyword 0000-1400 (Khamis 28 Mac 2013)


Gunakan masa cuti ini untuk mencuba resepi baru (tak pernah buat). Kalau tak nak beli buku resepi, tanya orang. Kalau berat mulut nk tanya orang, google je. Kan mudah.. Hujung jari je.. =)

Bila la dapat keluar dari hostel duk kat rumah. Grrrr...


P/S: Hari ni keluar, esok keluar, lusa keluar, ahad mungkin juga.. Hutang bw bertambah.. >.<


9 Komentar untuk "Belajar Buat Kek Cuti Sekolah"

ooo ramai yg nak belajar buat kek rupanya. busy nani sekarang. :)

kan seronok kalau nur pun dapat cuti..boleh buat kek jugak.. :)

bila raya CiM buat kek sendiri. imagine kek kukus buah harga boleh cecah rm60. apekerrrrr? marble pown senang je sbnarnya, rajin ngan tdk jer kannnnnn....

AJ lately ni tak rajin pulak nak buat kek...
Hehhehehe..

Kak MVmmg nak buat kek..tp malas..hehe

mood nak membaking xmai lg la nani hihihi

Kalo buat lg jimat kan..huhu...amboiii bz kuar je org tu...hihi

husna x minat sikit nak buat kek..huhu..

eh..sem depan dah boleh kluar dr hostel..yeay!! haha..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top