Special Offer

Author

Cara Menghilangkan Parut Jerawat Berlubang Dengan Cepat

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

[Part 1] [Part 2]

Stress muka berlubang sana sini.. Tu la tak dengaq kata. Orang cakap jangan picit-picit jerawat, pi picit pi korek. Dah habis muka berlubang. Ambil masa pulak nak cari produk untuk hilangkan parut berlubang. Ok.. Part 2 #acnejourneynbl hari ni nak share mengenai parut berlubang. Yang belum baca part 1 boleh klik kat atas tu ye. Berapa lame kesan untuk parut berlubang hilang?  BERGANTUNG! I'm speaking and reviewing based on my own experience plus maklumat yang saya dapat.  Maklumat lanjut tentang masalah kulit boleh jumpa dermatologist yang sememangnya pakar dalam menyelesaikan masalah kulit sebab saya bkan pakar. Kalau takat nak jawab based on exp boleh laaa... Jangan sayang duit untuk jumpa pakar if you jenis yang takut nak cuba or diy or home treatment etc. Senang kan? ME? Cukup dah dengan duit yang me dah habiskan plus malas dah nak percaya kat produk ke kat pusat @#$$%# yang masuk tv tu ke. Nope! No more.



As I said in my previous entries the reason me buat home treatment ni sebab dah tak nak dah try produk yang bukan mencantikkan tapi lebih buat muka teruk. Grrrr.. Kulit muka jadi tak berapa ok and sensitif. Kalau selsema teruk pun boleh naik jerawat. Sigh** Keputusan untuk home treatment ni kire berjaya la sebab without any serum or cream boleh menghilangkan parut berlubang. Kesan mungkin lambat sebab saya memang tak nak apply any serum or cream. Cukup dengan pelembab je. Within 2 session dengan saiz jarum 1.0mm kesannya seperti di atas.. Sakit? Tak pun. Pain is beauty. Lol.. But seriously kesan die lebih cepat dari tepek-tepek produk dan daya penyerapan produk lebih bagus dari muka yang tak rolling. My next session Jumaat ni. Last week muka breakout cuz pemakanan yang tak teratur. Yes. Lunch time pun dah jadi dinner time. Dinner time supper. Macam mane tu. Slowly nak kena adjust balik. Bukan mudah nak ubah kebiasaan.

SERIK MACAM SAYA NAK CUBA PRODUK YANG NTAH PAPE? BOLEH KE SINI UNTUK HOME TREATMENT -> [KLIK SINI]

1 Komentar untuk "Cara Menghilangkan Parut Jerawat Berlubang Dengan Cepat "

terima kasih di atas perkongsian...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top