Special Offer

Sepetang Di Tasik Titiwangsa


Sepetang Di Tasik Titiwangsa | Katarsis NanieyBarnieyLurviey | Emovere 


Assalamualaikum... 

#saturdate di Tasik Titiwangsa dengan Lurviey. Last datang ni tak ingat bile. Rasenye zaman masih keje kot. Pusing tasik bakar kalori. Sabtu Lurviey pick up bawa pergi Tasik Titiwangsa. Awan sarat mengandung air. Gelap je. Singgah alas perut kat area food truck. Punye la lame tak datang, macam macam jenis ada. 
Singgah food truck tengok ada Laksa Penang RM4. Teringin plak.. Order satu makan. Alhamdulillah sedap. Bagi Lurviey rase, memang sedap. Order satu untuk Lurviey. Sampai ke sudah tak sampai. Mungkin die lupa kot. Lagipun mase saya sampai tu tengok ada yang lain baru datang. 
Di sebabkan hari nak hujan Lurviey ajak gerak dari situ ke tempat lain. Muke kepenatan tapi happy. Jarang dapat spent time macam ni..

0 Komentar untuk "Sepetang Di Tasik Titiwangsa "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top