Special Offer

Author

Crazily with PANDA

Salam Semua




Poning kepalo nengok somo warno putih eyh? (erk betul ke aku ckp nogori ni?) Ok la.. Lately I'm so crazy with panda thingy. Damn la.. Last time tgk kat kedai ada panda doll.. Damn..so cute.. Tapi disebabkan bulan ni bajet aku amatlah terhad maka perlu dipostpone ke Disember. Anyway, kalau tgk kat atas ni panda stuff yang aku nak beli. So far T-shirt je da dapat.. Yang lain masih belum dapat dan masih mencari.. Bed Sheet panda kat atas cantik gile. Bleh la tukar bed sheet panda aku yang lama. Hehe.. Wonder, panda bunyi macam mane eyh? Kata minat panda tp tak tahu panda bunyi macam mne. Sigh** Sekian..

P/S: Mata juling tgk panda..panda..panda...


0 Komentar untuk "Crazily with PANDA"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top