Special Offer

Author

JKMM Wish Thaipusam for Buddists?

Assalamualaikum

Erk... Sapa yg like pages Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKMM) mesti tahu kan ni kan. Tersalah post atau memang tak tahu sejarah? Aku tak nak komen lebih tapi korang bleh pergi sendiri and tgk apa yg rakyat Malaysia komen.  Kat bawah ni sebahagian je. 



Betul seperti apa yg dikatakan oleh member aku Curryegg berkenaan kepentingan pembelajaran sivik di sekolah. Apapun malas nk komen lebih la. Masing-masing pernah belajar sejarah kan. Tapi pasal peristiwa-peristiwa mcm ni shud be everyone tahu sebab ianya General Knowledge. Sekian.
P/S: Aku bengap sikit sejarah tapi aku tahu :)

0 Komentar untuk "JKMM Wish Thaipusam for Buddists?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top