Special Offer

Author

Review Product: Maybelline Angelfit Perfect Concealer

Assalamualaikum

Da lama tak review produk. So kali ni nk review produk Maybelline Angelfit Perfect Concealer. Ok kalau sebut pasal concealer of course la utk hidekan segala macam ketidaksempurnaan di wajah kan. Lagi-lagi kalau muka yg tak flawless tu sememangnye produk ni akan ada dlm make up bag. Huh.. aku la tu yg tak berapa nk flawless. Diri sendiri yang cari pasal diri sendiri la yg tanggung. Wink-wink*


Concealer dari Maybelline ni sgt bagus and this is my first concealer. Before this tak penah guna pun tapi last time desperado nk guna sebab nak attend majlis orang and masa tu muke sgt la teruk sebab stress. Hasilnye sgt lah bagus. Suke..suke..suke... Da masuk bulan ketiga still tak abis-abis lagi sebab makin ari makin kurang aku guna concealer ni. Muke makin better. Just nk fight scar je now. Alhamdulillah.


This product highly recommended by me for those yg ada scar yg degil tu, memang boleh hide kan. Easy to apply sebab berusnye mcm kt  atas tu. Harga concealer ni less than RM20. So apa lagi pergi la serbu beli. Bagi org yg flawless pun sometimes they need concealer utk hide mata panda tu. Hehe.. Multifunction ok. Sekian..

IKLAN: DPTKAN COLLAGEN EYE MASK YANG MURAH... BAGUS UTK MERAWAT MATA YANG SEMBAB, LINGKARAN HITAM, KEDUTAN DI KELILING MATA. PM SAYA DI 0179656087 ATAU PM DIRECT DI FB https://www.facebook.com/StylezStoreHouse

P/S: Next time nk try beli concealer brand lain plak. Nanti leh buat comparison
1 Komentar untuk "Review Product: Maybelline Angelfit Perfect Concealer"

try conclear silky girl plak. best jugak. harganya dlm rm16. packing dia dlm bentuk lipstik. kne pndai kontrol lah time nk sapu tu. heehehe. lg satu IN2IT. yg jenis pensil pusing2 tu. kalo ada scars yg celenit like jerawt. leh la guna tu. bestt. hehe. tp essence saya x thu ok ke x. rmai komplen kata x tahan lama T^T

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top