Special Offer

Review SimplySiti Dermagic Relaxing Mask Yang Selalu Sold Out

Assalamualaikum..

Manjakan Wajah Dengan SimplySiti Dermagic Relaxing Mask. Di sebabkan Beauty Diary Mask dah pun selamat dan habis digunakan secara total maka haruslah cari mask baru tapi risau jugak sebab takut tak sesuai dengan kulit. Rabak muke! So masa pergi watson last week saya beli mask untuk kecilkan pori, boleh baca [disini] dan juga Dermagic Relaxing Mask ni.


Dah lame da nak try tapi hold dulu sebab Beauty Diary Mask masih ada. Sebelum beli saya cari info dulu tengok feedback dan review kan. Katanye SimplySiti Dermagic Relaxing Mask ni hot selling jugak. Selalu SOLD OUT dan susah nak cari kat KL. Wowwww..

Claims (Credit: SimplySiti Site)
Comforting, Relaxing Solution for youthful looking skin. Specially formulated with combination of Arbutin (from berries plant) and Advanced Hydro-Collagen to redefine your face by lifting sagging points to help maintain firmness and elasticity on your face and cheeks. This concentrated mask treatment also gives hydration while lightening dark spots and whitens skin more intensively. 






My Review
  • I loveeeeeeee it damn much..
  • Saiz mask yang sesuai dengan muka saya dan tak de la besar sangat compare dengan mask lain yang pernah saya review
  • Kulit segar luar biasa and memang rasa relaxing sangat! Lain dari mask yang pernah saya pernah pakai. Hampir same dengan Ceutical Mask Spring
  • Harga mampu milik saya beli hanya RM4.00++
  • Yang tak best sebab contain alcohol. As I know from beauty guru alcohol boleh buatkan kulit wajah jadi kering.

Repurchase?Yes/Maybe!

No wonder la SOLD OUT memanjang. Lame tak DIY mask, boleh baca [disini] . Tak jumpa mane letaknye balance mask sheet saya. Masih ada dalam 5pc lagi balance. Lupe la simpan kat mane... Grrrr.. Kena beli yang baru la jawabnye.
0 Komentar untuk "Review SimplySiti Dermagic Relaxing Mask Yang Selalu Sold Out "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top