Special Offer

Author

Aku...Semendung Hari



Salam Semua...


Hari ni mood ala-ala cuaca mendung and tersangatlah malas nak bangkit dri tilam empuk dan tersangatlah malas untuk mencoret di atas helaian kertas yang perlu ditandakan untuk menguji prestasi aku dan tersangatlah malas untuk menyediakan sesuatu untuk diisi di dalam perut kosong aku nih. Perghh.. Ni la akibatnye bile KEMALASAN menjengah aku, segala-galanye malas. Yang bestnye malas aku ni tak mendatangkan kegemokan kepada aku. Hehe tapi lau malas exercise and susah keluar peluh memang senang la penyakit datang bertempek kat badan kan. Sigh** Anyway hari just duk bilik, do nothing, ushar-ushar blog terpilih, cari something yang boleh mendatangkan keuntungan pada diri sendiri (sound individualistic) dll. Mood tersangat lah malas semendung hari ni.. Hatiku berbisik "nikmatilah kemalasan tahap dewa sebelum mengakhiri zaman bujang". Ngee. Esok da masuk office balik. Sigh** Terasa kemalasan berganda tapi apakan daya Biasiswa Pa & Ma telah pun tamat dan kini Biasiswa Sdn Bhd. Baru aku tahu susahnye nak earn money. Dulu syok je lenjan duit sampai tak ingat dunia, shopping heels bagai tapi now no more.. Kena berbajet-bajetan. Bajet la sgt aku ni kan. :P


P/S: Tadi amik susu dlm peti nampak ada org letak Kaya dlm Freezer. Erk.. memang pelik bgi aku..


Tag : emovere, personal
0 Komentar untuk "Aku...Semendung Hari"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top