Special Offer

Author

Di Mana Dia?


Salam Semua


Siapakah jejaka ni? Kenal? Hehe.. Maxim Mrvica ala si pemetik piano yang dahsyat giler zaman aku sekolah dlu.. Lau tak silap dalam 5,6 tahun lepas la. Time tu tv asyik duk tayang Maxim duk main The Bumblebee je.. Sampai aku pun ari-ari duk ternanti tv tayang Maxim.. Zaman tu tak de laptop, tak de internet, nak ber'internet' pun kena pergi CC tapi nothing pun kalau pergi.. Bazir duit je. Skang da ada semuanye klik,enter, download je.. Senang.. Hehe...Tapi mana die menghilang.. Meletop kejap je time Bumblebee then now tak de dengar apa pun... (dia main piano je bukan nyanyi.. sbb tu susah kot nk tgk die dlm tv. maybe kat certain event je)

P/S: Nak masuk kelas piano tapi Lurviey ckp tak perlu. Erk.. 


Tag : suka-suka
0 Komentar untuk "Di Mana Dia?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top