Special Offer

Author

Freedom of SPEECH

Salam Semua

Tadaa... Meh sini dekat-dekat aku nak story mory sikit pasal cartoon pak arab kat atas ni. Nampak kan? FREEDOM OF SPEECH.. Huh... Actually nak relate ngan diri aku which bile mna individu tu rasa bebas bersuara perghhh suka hati die la plak nk buat cerita pasal kite kan..Korang pernah kena fitnah? Emm those yang tak pernah tu Alhamdulillah.. Untung korang ek... Tapi yang pernah kena fitnah ni apa korang rasa?? Fitnah yang melibatkan maruah diri yang boleh affect perhubungan dan seangkatan dengannya memang buat aku maha hangin dan marah tahap dewa.. Sampai terbako hati nih.. Lu nak fitnah nak wat citer pasal gua ni pehal.. Lu cermin diri lu dulu sebelum mengata gua. Bodoh.. Ingat aku cakap pakai hembus ke? Eeee... geram ni.. Sekian... 

P/S: Hari nak hujan, aku tak bawak payung. Syabas ek.. 

Tag : emovere, personal
0 Komentar untuk "Freedom of SPEECH"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top